Liječnički pregledi za pomorce

Medicina rada Jadran ima dugogodišnje iskustvo u liječničkim pregledima pomoraca, kako za voditelja brodice kategorije C, tako i za zapovjednika jahte, kao i pregleda pomoraca koji su potrebni diljem svijeta kako bi se uspješno zaposlili.

Obavljamo zdravstveni predgled koji od Vas zahtijevaju poslodavci, tzv. PEME – (Pre Employment Medical Examination), zatim REME – (Re Employment Medical Examination), odnosno liječnički pregled koji se obavlja svake dvije godine, ukoliko se mijenja posao i prilikom ukrcavanja.

Prilikom obavljanja liječničkog pregleda, izdajemo također i ukrcajnu dokumentaciju koju potražuju kompanije širom svijeta.

Svi pregledi u Medicini rada Jadran, obavljaju se sukladno svim propisima, odnosno važećem Pravilniku o utvrđivanju zdravstvene sposobnosti članova posade pomorskih brodova, jahti i brodica u Republici Hrvatskoj

Pregledi se obavljaju sukladno važećem Pravilniku o utvrđivanju zdravstvene sposobnosti članova posade pomorskih brodova, brodica i jahti u RH.

Temeljem specifičnih zahtjeva kompanija, rade se i ostala specifična medicinska obrada.

U medicini rada Jadran možete obaviti:

PRETHODNI PREGLED – liječnički pregled za stjecanje pomorske knjižice (matrikule)
PERIODIČNI LIJEČNIČKI PREGLED – produženje matrikule
IZVANREDNI LIJEČNIČKI PREGLED POMORACA
PRAĆENJE BOLOVANJA POMORACA

Sve potrebne preglede koji su potrebni, pomorci mogu obaviti u Medicini rada Jadran, osim cijepljenja, koje se obavlja isključivo u NZJZ (Nastavni zavod za javno zdravstvo).

Obratite nam se s povjerenjem!

Potrebna dokumentacija:

– osobna iskaznica;
– OIB;
– potvrda izabranog liječnika obiteljske medicine o zdravstvenom stanju;
– u slučaju postojanja kroničnih bolesti donijeti nalaze nadležnog specijaliste, uključujući i najnoviji nalaz i mišljenje.